Skip to main content

Steun ons

Voor een bloeiende concertwerking is uw steun onontbeerlijk. U kan onze werking ondersteunen op meerdere manieren.

1. Word vriend van het Contiusorgel

Als vriend van het Contiusorgel wordt u een bevoorrecht deelgenoot. U hebt de keuze tussen volgende drie formules:

  • Vriend € 50. U ontvangt een uitnodiging voor een exclusief evenement in het najaar ’24 en hebt de mogelijkheid om bij labo-momenten aanwezig te zijn.
  • Beschermer € 500. U ontvangt twee vrijkaarten voor het openings- of slotconcert van ons zomerfestival, evenals een uitnodiging voor een exclusief evenement in het najaar ’24 en hebt de mogelijkheid om bij labo-momenten aanwezig te zijn. We vermelden uw naam op onze website en in het festivalprogrammaboek.
  • Corporate € 2.500. We bespreken met u graag een return op maat.

Gelieve het bedrag naar uw keuze te storten op de bankrekening van de Contius Foundation: IBAN BE73 3101 7462 6560 – BIC BBRUBEBB, en uw contactgegevens te bezorgen via mail naar info@contiusfoundation.org.

 

2. Word donateur

Draagt u liever uw steentje bij op een fiscaalvriendelijke manier? Dan kan u ervoor kiezen om een donatie te doen via het fonds Vrienden Van Contius Foundation bij de Koning Boudewijnstichting.

Voor elke gift vanaf € 40 per kalenderjaar wordt een fiscaal attest uitgereikt, indien de overschrijving gebeurt naar rekening BE10 0000 0000 0404 van de Koning Boudewijnstichting met als gestructureerde mededeling: +++ 623/3782/00079 +++. U kan eveneens doneren via onderstaande knop.

Doneren